Rectorul ASE: Absolventii facultatilor particulare fac master la noi ca sa-si „spele imaginea"

Postat la 03 septembrie 2009 53 afişări

Din ce in ce mai multi absolventi ai facultatilor particulare aleg sa frecventeze cursurile unui program de master in cadrul Academiei de Studii Economice (ASE), pentru a capata un statut profesional mai bun in ochii angajatorilor, spune Gheorghe Rosca, rectorul ASE, una dintre cele mai mari institutii de invatamant superior din tara si unul dintre principalii furnizori de absolventi de pe piata.

Tinerii de la anumite universitati particulare se inscriu la masterat la noi pentru ca noi suntem un brand, de care ei pot sa beneficieze, reusind in acest fel sa aiba o imagine mai buna, scrie Ziarul Financiar.

La final, cand se recomanda in fata unui angajator nu mai spun ca au absolvit o facultate particulara, ci ca au un masterat la ASE", afirma Rosca.

Cititi mai multe pe www.zf.ro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facultate,
master,
absolventi,
imagine,
ase
/actualitate/afaceri/rectorul-ase-absolventii-facultatilor-particulare-fac-master-la-noi-ca-sa-si-spele-imaginea-4848096
4848096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.