Proprietarul Mega Image este în negocieri avansate pentru preluarea magazinelor G'market

Postat la 17 august 2011 39 afişări

Grupul belgian Delhaize, proprietarul Mega Image, se află în negocieri avansate pentru preluarea celor patru magazine G'market pe care compania turcă Anchor Group le deţine în România, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse din piaţa de retail.

Potrivit surselor citate, atât Carrefour, cât şi Billa, au fost interesate de preluarea magazinelor G'market, însă s-au retras din negocieri. Cu cele trei magazine din Bucureşti şi unul la Iaşi, G'market are o suprafaţă netă de vânzare de peste 7.000 de metri pătraţi şi a avut în 2009 o cifră de afaceri de 24 milioane de euro.

Magazinele sunt deţinute de firma Gimrom Holding, al cărei acţionar majoritar este Anchor Group, administratorul centrelor comerciale Bucureşti Mall şi Plaza România din Capitală, membru al grupul turc Fiba. Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Anchor Group nu au răspuns până la ora transmiterii ştirii. Reprezentanţii Mega Image au refuzat să comenteze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mega image,
g'market,
achizitii,
comert
/actualitate/afaceri/proprietarul-mega-image-este-in-negocieri-avansate-pentru-preluarea-magazinelor-g-market-8628467
8628467
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.