Producatorul de mobila Romina vrea sa-si dubleze afacerile pana la 5 mil. dolari

Postat la 23 iunie 2008 56 afişări

Producatorul de mobila pentru copii Romina Furniture estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri de 5 milioane de dolari (aproximativ 3,2 milioane de euro), ceea ce inseamna o dublare fata de 2007, cand compania a realizat afaceri de 2,6 milioane de dolari

In primele cinci luni ale anului, producatorul a inregistrat o cifra de afaceri de 2,5 milioane de dolari (circa 1,6 milioane de euro), compania investind recent 7,5 milioane de euro in lansarea pe piata romaneasca.

 

Romina Furniture  mai este prezenta pe pietele din Rusia, China, Germania si Statele Unite ale Americii, aceasta din urma fiind si cea mai profitabila. Pe viitor, compania ia in considerare posibilitatea inceperii exportului catre Marea Britanie, potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei.

 

Pentru anul acesta, compania si-a bugetat intre 500.000 si 700.000 de euro pentru investitii in consolidarea pozitiei pe pietele externe si pe cea locala. Romina Furniture are o capacitate de productie de 500 de articole de mobilier pe luna, fabrica fiind amplasata langa Bucuresti. Romina Furniture este o afacere de familie, detinuta de totalitate de Dumitru Toader.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
mobila,
Romina,
/actualitate/afaceri/producatorul-de-mobila-romina-vrea-sa-si-dubleze-afacerile-pana-la-5-mil-dolari-2734087
2734087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.