Poate sa te refuze hotelul sau pensiunea daca vrei sa te cazezi pentru o singura noapte?

Postat la 04 august 2010 12 afişări

Am pornit de la un caz real: Un tanar vrea sa se cazeze la hotel in Mamaia pentru sambata-duminica, dar este refuzat pe motiv ca politica respectivului hotel este de a nu permite cazarea pentru o singura noapte! Poate ai trecut si tu printr-o situatie similara si habar nu ai ce e de facut intr-un astfel de caz. Ce ai face daca ti s-ar intampla asta?

Oficialii Ministerului Turismului au explicat pentru incont.ro ca refuzul de a oferi cazare pentru o singura noapte, daca hotelul sau pensiunea are camere libere, este ilegal si este pedepsit de legile in vigoare.

Mai multe detalii despre ce trebuie sa faci in cazul in care hotelul sau pensiunea refuza sa te cazeze pentru o singura noapte pe www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Camera,
hotel,
pensiune
/actualitate/afaceri/poate-sa-te-refuze-hotelul-sau-pensiunea-daca-vrei-sa-te-cazezi-pentru-o-singura-noapte-6768151
6768151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.