Peste 70% dintre romanii care detin o polita CASCO au contractat-o din propie initiativa

Postat la 05 octombrie 2009 19 afişări

Potrivit studiului ASIBUS 2009, realizat de Mednet Marketing Research Center, in colaborare cu Media XPRIMM, doar 26,1% dintre detinatorii de polite CASCO au cumparat aceasta polita in urma incheierii unui contract de leasing sau a unui credit auto.

Rezultatele din Bucuresti sunt foarte apropiate de cele din provincie, unde 72,3% dintre detinatori au declarat ca au incheiat o asigurare auto de tip CASCO in mod voluntar, in timp ce pentru 27,7% au fost necesare un contract de leasing sau un credit auto.

Studiul a fost realizat in perioada 2-14 aprilie 2009. au fost intervievate persoane adulte din Bucuresti si din orase cu mai mult de 100.000 de locuitori.

Potrivit celor mai recente date publicate in revista de specialitate Insurance Profile, volumul total al primelor brute subscrise din asigurari auto in primul semestru a fost de 676,4 milioane de euro, din care 400,6 milioane de euro au fost aferente politelor CASCO.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/peste-70-dintre-romanii-care-detin-o-polita-casco-au-contractat-o-din-propie-initiativa-4962527
4962527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.