Patronul Blue Air isi face aeroport la Adunatii Copaceni

Postat la 25 februarie 2010 53 afişări

Nelu Iordache, omul de afaceri care detine un holding cu afaceri de jumatate de miliard de euro in constructii, transport aerian si pomicultura, vrea sa-si dezvolte in urmatorii doi-trei ani businessul in Irak, sa construiasca propriul aeroport low-cost si sa devina un competitor pentru CFR Calatori.

Pentru viitoarea extindere a holdingului, Iordache ia in calcul atragerea de finantari de la banci, listarea la bursa sau emiterea de obligatiuni. Deocamdata exclude vanzarea unei parti din business.

Proprietarul celei mai mari companii de constructii din tara, Romstrade din Giurgiu, cu afaceri de 320 mil. euro, nu este interesat sa vanda din participatiile de la companiile pe care le detine pentru "ca nu este momentul potrivit", dar se gandeste la o listare la bursa din Viena sau Londra sau emiterea de obligatiuni.

Cititi un interviu exclusiv cu Nelu Iordache pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Nelu Iordache,
aviatie
/actualitate/afaceri/patronul-blue-air-isi-face-aeroport-la-adunatii-copaceni-5620775
5620775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.