N-avem bani de autostrazi, dar punem garduri

Postat la 21 aprilie 2010 14 afişări

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) s-a apucat de cuatenia de primavara: indreptarea separatoarelor mediane indoite din cauza accidentelor, igienizarea toaletelor publice de pe A2 si inlocuirea gardurilor care s-au furat.

In total, s-au furat aproape 80 km de garduri de pe autostrazile Bucuresti - Pitesti (A1) si Bucuresti - Cernavoda (A2), pe aceasta din urma fiind contabilizata numai portiunea pana la km 64, administrata de Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Bucuresti. "Pe Autostrada Soarelui, de la km 11 la km 64, vom incepe curatenia si reparatiile imediat cum ne lasa vremea. Totul va fi facut in regie proprie, cu 120 de angajati", a declarat pentru Gandul directorul general al DRDP Bucuresti, Niculae Cismaru.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/n-avem-bani-de-autostrazi-dar-punem-garduri-5981872
5981872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.