Maşinile second-hand din România, mai ieftine ca în Olanda sau Germania

Postat la 18 noiembrie 2011 47 afişări

Nu mai e cazul să mergeţi în străinătate dacă vreţi o maşină second-hand. Parcurile auto ale companiilor de leasing sunt pline cu maşini recuperate de la clienţii care n-au mai reuşit să-şi plătească ratele. Şi cum oferta depăşeşte cu mult cererea, preţurile au intrat la apă. Vânzătorii se laudă că sunt mai mici chiar decât cele din Germania sau Olanda.

În fiecare lună, sute de români sau firme nu-şi mai pot plăti ratele de leasing aşa că maşinile ajung în parcurile cu automobile recuperate."Microîntreprinderi, IMM-uri, vorbim despre acei clienţi mici, afaceri de familie care în general au contractat una, doua 3 maşini in leasing", spune Bogdan Speteanu, director general BCR Leasing. Pentru că au încasat deja o bună parte din valoare, firmele de leasing vând maşinile cu preţuri foarte bune, la care se mai pot obţine reduceri suplimentare de până la 40%.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
masini,
piata,
second-hand
/actualitate/afaceri/masinile-second-hand-din-romania-mai-ieftine-ca-in-olanda-sau-germania-8987207
8987207
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.