eMag a deschis un nou showroom in Timisoara

Postat la 22 aprilie 2010 94 afişări

eMag, cel mai mare retailer online din Romania, a deschis astazi cel de-al cincilea showroom, in Timisoara. Noul magazin dispune de o suprafata de 180 de metri patrati si are aceleasi functionalitati intalnite in celelalte unitati, si anume preluarea si livrarea de comenzi, precum si servicii post-vanzare.

"Showroom-ul din Timisoara se adauga prezentelor locale ale eMag in orasele importante ale tarii. In Timisoara sunt câteva mii de potentiali clienti care se informeaza zilnic pe eMAG despre produse si tehnologii, dar care prefera apoi sa plateasca mai mult la un magazin local, deoarece inca percep distanta dintre ei si vânzator ca pe un risc", a spus Radu Apostolescu, directorul de marketing al eMAG.

In plus, considera Apostolescu, ca si in cazul celorlalte magazine (Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj), prezenta locala are mai multe sanse sa-i determine pe consumatori sa faca pasul primei comenzi online, pe care probabil vor alege s-o ridice de la noul showroom, urmand ca in timp sa le intre in obisnuinta sa astepte comenzile acasa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eMag,
deschidere,
magazin,
showroom
/actualitate/afaceri/emag-a-deschis-un-nou-showroom-in-timisoara-6011294
6011294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.