LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Decathlon deschide in acest an un magazin in Iasi

Postat la 12 mai 2010 66 afişări

Retailerul francez de articole sportive Decathlon va deschide pana la finalul anului un magazin in cadrul centrului comercial Era Shopping Park Iasi, dezvoltat si detinut de catre grupul Omilos.

Magazinul Decathlon Sports va avea o suprafata de 4.100 de metri patrati si o zona dedicata practicarii sporturilor (fitness si alte sporturi de interior, tenis si fotbal, badminton si tenis de masa), pe o suprafata de 2.000 de metri patrati. Decathlon a achizitionat de curand o suprafata de 2,2 hectare in cadrul Era Shopping Park.

"Faptul ca un retailer de talia Decathlon-ului intra acum in proiectul Era Shopping Park Iasi intareste ceea ce déjà am inceput prin deschiderea Mobexpert anul trecut.(...) Mai mult, in acest moment ne aflam in negocieri avansate pentru Era Shopping Mall cu mai multi retaileri importanti. Inaugurarea centrului comercial este planificata pentru vara anului viitor", a declarat Graham Kilbane, general manager Omilos Group.

In acest moment, Era Shopping Park este compus din unitati ale Carrefour, Practiker, Altex, Mobexpert, precum si o galerie comerciala. Grupul Omilos a dezvoltat un proiect similar si in Oradea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Decathlon,
magazin,
Iasi,
Era Park
/actualitate/afaceri/decathlon-deschide-in-acest-an-un-magazin-in-iasi-6113138
6113138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.