Cum să câştigi 4,5 milioane de euro din spălatul textilelor

Autor: Ioana Matei Postat la 27 februarie 2014 329 afişări

Salesianer Miettex, liderul de piaţă pe segmentul spălătoriilor comerciale în Europa Centrală şi de Est, a înregistrat în 2013 în România o creştere de 15% faţă de anul precedent. Fabrica Salesianer Miettex din Bucureşti a atins 14 tone de textile procesate pe zi, echivalentul a peste 2.800 de maşini de spălat casnice.

Cum să câştigi 4,5 milioane de euro din spălatul textilelor

Veniturile firmei au depăşit astfel 4,5 milioane de euro, potrivit unui interviu anterior acordat Business Magazin de Victor Ioane, , managing director la CEE Salesianer Miettex. „În actualul context economic, din ce în ce mai multe companii îşi rentabilizează afacerea apelând la servicii externalizate, ceea ce a făcut ca în 2013 să înregistrăm un număr mai mare de comenzi decât în anii precedenţi, atât de la partenerii existenţi, cât şi de la noi parteneri. Mai mult, creşterea este datorată faptului că, deşi în Europa Occidentală această piaţă este deja matură, în România se află abia la început. La noi, domeniile care apelează preponderent la servicii de spălătorie comercială sunt cel hotelier şi cel industrial şi sperăm că vom vedea şi o creştere  a cifrei de afaceri  în sectorul medical de acum înainte”, explică Ioane.  

Salesianer Miettex este o companie specializată în oferirea serviciilor complete de închiriere lenjerie şi prosoape în sectorul hotelier şi al spitalelor şi uniforme de lucru pentru angajaţii din sectorul industrial. În România, Salesianer Miettex are o fabrică în Bucureşti, cu o suprafaţă de 6.500 mp şi o echipă de peste 100 de angajaţi. Activitatea Salesianer Miettex a început în 1916 în Austria, iar în prezent compania numără 22 de puncte de lucru în 7 ţări: Austria, Cehia, Croaţia, România, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-sa-castigi-4-5-milioane-de-euro-din-spalatul-textilelor-12157837
12157837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.