Grapini a inaugurat Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, vrând să arate lumii "locuri unice" din ţară

Postat la 28 februarie 2014 43 afişări

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, şi şapte dintre ambasadorii turismului românesc au inaugurat, joi, cel de-al nouălea Hotel de gheaţă de la Bâlea Lac, Grapini spunând că, astfel, a dorit să prezinte lumii "locuri unice" din România.

Grapini a inaugurat Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, vrând să arate lumii "locuri unice" din ţară

 Delegaţia, din care au făcut parte şi şapte dintre ambasadorii turismului românesc - Elisabeta Lipă, Helmut Duckadam, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Octavian Bellu, Dumitru Prunariu, naistul Nicolae Voiculeţ şi directorul Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, Constantin Chiriac -, dar şi ambasadorul Republicii Populare Chineze în Romania, Huo Yuzhen, a participat la o scurtă slujbă ţinută în biserica de gheaţă de preoţi de mai multe confesiuni.

Momentul religios a fost urmat de un scurt program artistic realizat de către Nicolae Voiculeţ şi actorul Constantin Chiriac, după care ministrul Maria Grapini, ambasadorul Huo Yuzhen şi primarul localiţăţii Avrig, Arnold Klingeis, au tăiat panglica la intrarea în Hotelul de Gheaţă.

Maria Grapini a precizat că a ales să viziteze Munţii Făgăraş cu o parte dintre ambasadorii tursmului românesc, pentru că este "un loc unic".

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grapini-a-inaugurat-hotelul-de-gheata-de-la-balea-lac-vrand-sa-arate-lumii-locuri-unice-din-tara-12164756
12164756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.