Ce cred liberalii despre proiectul politic al lui Călin Popescu Tăriceanu

Postat la 27 februarie 2014 45 afişări

Liberalii din teritoriu au comentat, joi, demisia din PNL a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu şi anunţul acestuia despre înfiinţarea unei noi formaţiuni politice şi o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale.

Ce cred liberalii despre proiectul politic al lui Călin Popescu Tăriceanu

 Liderul PNL Suceava: Tăriceanu îşi urmează agenda personală. Se dovedeşte că PSD îşi face treaba bine

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, afirmă că fostul preşedinte al partidului Călin Popescu Tăriceanu a considerat mai importantă agenda personală decât cea a PNL, el precizând că nu are semnale că liberali suceveni îl vor urma în noul partid pe care îl înfiinţează.

Băişanu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că PNL are o problemă pentru că unul dintre simbolurile partidului, Călin Popescu Tăriceanu, a părăsit partidul.

"Unul dintre simbolurile PNL a hotărât că e mai importantă agenda personală decât cea a PNL. Tăriceanu a făcut o greşeală faţă de PNL, care l-a consacrat, dar fiecare a dreptul să-şi aleagă singur drumul", a spus liderul PNL Suceava.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-cred-liberalii-despre-proiectul-politic-al-lui-calin-popescu-tariceanu-12158306
12158306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.