Cosmote reduce tarifele de roaming cu pana la 22%

Postat la 17 iunie 2010 15 afişări

Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania va reduce tarifele de roaming pentru tarile din Uniunea Europeana cu pana la 22%, in concordanta cu reglementarile Comisiei Europene, au anuntat astazi oficialii companiei.

Mai exact, pentru apelurile efectuate din tarile Uniunii Europene, tarifele vor fi cu 10% mai mici, reduceri care vor intra in vigoare incepand cu luna iulie, in tomp ce pentru apelurile primite in tari din spatiul UE, diminuarea tarifelor este de 22%. Costurile unui minut de convorbire in roaming, prin serviciul Roaming Avantaj, coboara astfel la 0,39 euro (fara TVA) pentru apelurile efectuate si 0,15 euro pentru cele primite in tarile din Uniunea Europeana.

"Noile tarife, mai accesibile, incurajeaza clientii sa vorbeasca mai mult in roaming, fara a mai fi preocupati de costurile de comunicare, atunci cand calatoresc", explica Oana Cristea, roaming & interconnection senior manager in cadrul Cosmote Romania.

Totodata, compania a extins lista tarilor partenere pentru roaming, adaugand o serie de destinatii exotice,;printre care Cambodgia, El Salvadow, Qatar, Andorra, Angola, San Marino, Noua Zeelanda, Honduras, Insulele Britanice Virgine, Maldive, nepal, Papua Noua Guinee, Gabon, Panama, Jamaica, Insulele Caraibe si Insulele Jersey.

In plus, prin extraoptiunea Roaming Traveler, clientii operatorului pot folosi minutele nationale si internationale incluse in abonament pentru a vorbi atunci cand sunt in afara tarii. Cosmote ofera servicii de roaming pentru abonati in 163 de tari din intreaga lume, prin 366 de retele de telefonie mobila pertenere, in timp ce utilizatorii de cartele preplatite pot comunica in roaming in 156 de tari, prin 269 de retele partenere. In ce priveste serviciile de date mobile, clientii pot folosi serviciul GPRS in 42 de tari, prin 120 de retele partenere, iar serviciul 3G este disponibil in 32 de tari, prin 39 de parteneri. Cosmote numara in prezent peste 7,2 de milioane de clienti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Cosmote,
rarife,
roaming
/actualitate/afaceri/cosmote-reduce-tarifele-de-roaming-cu-pana-la-22-6427156
6427156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.