CATALOG 100 TINERI MANAGERI DE TOP - 2022: Oana-Alina Irinoiu, MedLife: „Fiecare dintre noi poate atinge succesul prin acele calităţi care îl fac performant în mediul în care activează.”

Postat la 20 iulie 2022 444 afişări

CATALOG 100 TINERI MANAGERI DE TOP - 2022: Oana-Alina Irinoiu, MedLife: „Fiecare dintre noi poate atinge succesul prin acele calităţi care îl fac performant în mediul în care activează.”

Vârstă: 29 de ani

Funcţie: Manager Relaţia cu Investitorii

Companie: grupul MedLife

Cifră de afaceri (consolidată pro-formă 2021): 331 mil. euro

Număr de angajaţi (la 31 dec 2021, la nivel de grup): > 5.000

Experienţă: A lucrat în domeniul auditului financiar pentru instituţii financiare, iar de patru ani lucrează în cadrul MedLife. Rolul actual presupune responsabilităţi de coordonare a departamentului de M&A pentru tranzacţii mici şi medii.


Ambiţia sau talentul - ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Consider că fiecare dintre noi poate atinge succesul prin acele calităţi care îl fac special sau performant în mediul în care activează. Dacă ar fi să aleg totuşi între ambiţie şi talent, aş alege ambiţia de a-ţi exersa şi perfecţiona talentul, de a trece peste provocări şi de a-ţi depăşi limitele.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Cred că toţi suntem în căutare de mai mult timp. Pentru noi, pentru familie, pentru profesie.

În ce loc te simţi cea mai fericită?

Acasă, înconjurată de familie şi prieteni. Locul contează mai puţin dacă ai persoanele de suflet lângă tine, dar şi ideea de „acasă“ aduce o relaxare şi o siguranţă care mă fac fericită.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Cred că parcursul meu de până acum a avut o multitudine de experienţe, emoţii şi un nivel ridicat de dezvoltare. Având o gândire pozitivă şi o atitudine optimistă asupra vieţii, aş îndrăzni să ofer un rating de 9.

Ce te motivează?

Să găsesc soluţia problemei şi chiar rezolvări multiple în diverse situaţii. Acestea reprezintă o resursă inepuizabila de mers mai departe cu entuziasm.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Sunt vremuri marcate de instabilitate şi de greutatea predictibilităţii. Aici aş resimţi provocarea în acest moment, să vezi cu claritate încotro se îndreptă lumea, să ai această citire sistematică a direcţiilor pe care le implică multitudinea de transformări prin care trecem.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Oana-Alina Irinoiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.