Cat costa sa-ti aduci medicul acasa, daca esti bolnav

Postat la 07 septembrie 2010 35 afişări

Centrul Medical Unirea ofera arondatilor si pacientilor un nou pachet de abonamente pentru asistenta medicala la domiciliu, incepand cu 1 septembrie. Serviciul CMU Express inseamna trei tipuri de abonamente la costuri cuprinse intre 20 de euro pe luna, pentru pachetul Standard, respectiv 40 de euro pe luna, pentru abonamentul Extra.

"Copiii si persoanele in varsta sunt pacienti cu nevoi aparte care adesea necesita servicii medicale la domiciliu. Prin abonamentele CMU Express le oferim aceeasi expertiza medicala de care ar beneficia in clinicile si spitalele CMU. Cred ca viitorul serviciilor medicale in Romania inseamna produse customizate, adaptate vietii in continua schimbare prin care trece pacientul roman", a declarat Wargha Enayati, director general al Centrului Medical Unirea.

Abonamentele de servicii medicale CMU Express includ consultaţii la domiciliu, analize de sange, ecografie, EKG, tratamente medicale la domiciliu, Hot Line medical 24h, inscriere la medic de familie, ca si prescrierea de reţete compensate si gratuite. La achizitionarea unui pachet de servicii CMU Express de catre o a doua persoana se acorda o reducere de 5%, de 10% daca pachetul este cumparat de cea de-a treia persoana si de 15% pentru o familie de minim trei persoane.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cat-costa-sa-ti-aduci-medicul-acasa-daca-esti-bolnav-7139513
7139513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.