Cinematograful viitorului: când spectatorii joacă în film (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 februarie 2014 84 afişări

Un cinema londonez, Future Cinema, pare să fi găsit soluţia de a-i introduce pe spectatori în cel mai direct mod în mijlocul acţiunii filmului vizionat.

Cinematograful viitorului: când spectatorii joacă în film (VIDEO)

Astfel, pentru unul din spectacolele sale, "Casablanca", a transformat sala în barul lui Rick din film, a vândut bilete la film care semănau a paşapoarte, iar spectatorilor li s-a sugerat să vină îmbrăcaţi cât mai aproape de moda anilor '40.

Pentru altă proiecţie, "Prometheus", un depozit din Londra a devenit navă spaţială, spectatorii fiind îmbrăcaţi în costume speciale, în timp ce pentru "Ghostbusters" sala a fost transformată în hotelul în care vânătorii de fantome din film prind prima fantomă, unde actori costumaţi în oameni de ştiinţă ofereau explicaţii cu privire la echipamentele vânătorilor, precum şi o plimbare printr-o bibliotecă bântuită.

Preţul unui bilet la Future Cinema este de 35 de lire (42,6 euro). Până acum, spectacolele Future Cinema au călătorit în oraşe britanice, dar şi la Berlin, Paris sau Kabul, iar în acest an, proprietarii intenţionează să le lanseze şi la Los Angeles şi New York.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cinema,
film,
arta,
spectacole,
londra,
future cinema
/arta-si-societate/cinematograful-viitorului-cand-spectatorii-joaca-in-film-video-12009046
12009046
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.