Barurile si terasele din centrul vechi al Capitalei au facut bani din finala Mondialului

Postat la 13 iulie 2010 28 afişări

Finala Campionatului Mondial de Fotbal a adus in conturile proprietarilor de terase si baruri din centrul vechi al Capitalei incasari de cel putin 100.000 de euro, potrivit unor calcule ale Ziarului Financiar care pleaca de la estimarile de trafic ale restaurantelor si bugetul mediu, de 8-10 euro, al celor care au vazut finala la o astfel de terasa.

Cei aproximativ 10.000 - 12.000 de bucuresteni care au iesit duminica seara in oras pentru a vedea finala competitiei din Africa de Sud dintre Spania si Olanda au consumat, in medie, cate doua sau trei beri pe parcursul meciului. Desi numarul de clienti a fost mai mare decat de obicei, proprietarii de pub-uri si terase spun ca volumul incasarilor nu a fost foarte mare comparativ cu o zi de duminica obisnuita.

In centrul vechi din Capitala exista in prezent cel putin 70 de cafenele si restaurante, care incaseaza in serile aglomerate de vara intre 100.000 si 200.000 de euro.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/barurile-si-terasele-din-centrul-vechi-al-capitalei-au-facut-bani-din-finala-mondialului-6546678
6546678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.