Abris a preluat Cargus

Autor: Ioana Matei Postat la 02 aprilie 2013 55 afişări

Cargus International a fost achiziţionată de Abris Capital Partners, unul dintre cele mai importante fonduri mid-market de private equity. Cargus va face parte din cel mai recent fond de 450 de milioane de euro creat de Abris pentru a capitaliza din oportunităţile de investiţii în Europa Centrală şi de Est.

Abris a preluat Cargus

Tranzacţia care a transferat compania de curierat intern de la Deutsche Post DHL la Abris Capital Partners a fost semnată în octombrie 2012 şi aprobată de autorităţi în primul trimestru al anului curent. Abris devine astfel proprietar al Cargus, companie deţinută de Deutsche Post DHL în ultimii patru ani.

Transferul companiei Cargus de la Deutsche Post DHL la Abris a fost semnat în octombrie 2012 şi aprobat de Consiliul Concurenţei la începutul acestui an. Cargus are peste 900 de angajaţi şi a fost deţinută de Deutsche Post DHL în ultimii patru ani.  Fondată în 1991, este prima companie de curierat din România şi ocupă momentan al doilea loc pe piaţa locală de profil, după FAN Courier.

Abris Capital Partners este o companie independentă de administrare a fondurilor private de investiţii (private equity) specializată în oportunităţi în ţări ale Europei Centrale şi de Est. Prin intermediul celor trei birouri din Varşovia, Bucureşti şi Kiev administrează două fonduri de peste 750 de milioane de euro în continuă expansiune.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/abris-a-preluat-cargus-10707198
10707198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.