LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

100 Tineri manageri de top. Ana Paraschivoiu, Vodafone România

Postat la 02 august 2023 50 afişări

100 Tineri manageri de top. Ana Paraschivoiu, Vodafone România

Head of Digital Transformation, divizia Customer Operations Vodafone România, 35 de ani


Cifra de afaceri (2022): 4,695 mld. lei

Număr de angajaţi*: 3.200

*la 31 martie 2023


Şi-a început cariera în Vodafone în urmă cu 15 ani, mare parte din experienţă fiind construită în roluri de automatizare şi simplificare, transformare agile şi digitalizare. În prezent, coordonează echipele care dezvoltă procesele digitale şi robotizate, din spatele interacţiunilor clienţilor cu compania.

O VIZIUNE PENTRU VIITOR

„Principalele provocări pentru liderul anului 2030 vor fi ambiguitatea şi complexitatea generate de evoluţia accelerată a tehnologiei; provocarea de a înţelege noile fenomene, de a alege soluţiile şi procesele potrivite pentru organizaţie; curajul de a explora teritorii necunoscute; construirea culturii organizaţionale care sprijină evoluţia şi integrează stilul de lucru al generaţiilor noi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.