Topul celor mai scumpe ceasuri din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 18 septembrie 2013 5150 afişări

Diamante, platina, aur alb, safire sau fragmente de meteoriti sunt cateva dintre materialele pe care maestrii in orologerie le folosesc pentru a crea cele mai rare si mai scumpe ceasuri din lume.

Cel mai scump ceas din lume este conceptul Meteoris: un set din patru ceasuri, pentru fiecare fiind folosite fragmente de meteoriti de pe Marte, de pe Luna, dintr-un asteroid si din cel mai vechi meteorit gasit pe Terra, numit "Rosetta Stone". Meteoris a fost lansat la inceputul lui 2010 de producatorul de ceasuri elvetian Louis Moinet, potrivit BusinessWeek.com.

Compania a facut rost de meteoriti de la colectionarul Luc Labenne si a lucrat cu specialisti de la universitati pentru a-i identifica. Ceasul costa 4,6 milioane de dolari.

De asemenea, printre cele mai scumpe modele de ceasuri din lume se numara si Emperador Temple al casei Piaget, care costa 3,3 milioane de dolari, precum si un ceas Cartier, care costa 2,7 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
special,
ceasuri,
top,
platina,
diamante,
meteoriti
/special/topul-celor-mai-scumpe-ceasuri-din-lume-galerie-foto-7379514
7379514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.