Laboratorul românesc de tehnologie Zitec recrutează 20 de specialişti

Autor: Ioana Matei Postat la 04 noiembrie 2013 5548 afişări

Producătorul local de aplicaţii online Zitec recrutează 20 de specialişti în tehnologii Microsoft care să se adauge celor zece angajaţi ai companiei.

Laboratorul românesc de tehnologie Zitec recrutează 20 de specialişti

Compania plănuieşte ca până la sfârşitul anului viitor, să ajungă la o echipă de 30 specialişti în tehnologii Microsoft. Cel mai important client pentru departamentul de proiecte Microsoft al Zitec este UMT Consulting Group, companie globală ce furnizează soluţii şi servicii pentru managementul proiectelor. Dacă în 2013, când a fost încheiat parteneriatul cu UMT, Zitec se angaja să recruteze şi să ofere training, până la sfârşitul acestui an, pentru un număr de 20 de specialişti, cererea de proiecte ale UMT şi din partea altor clienţi a determinat compania să extindă echipa.

“Parteneriatul nostru cu Zitec ne-a permis o creştere rapidă a capacităţilor de dezvoltare software în Bucureşti, în paralel cu centrul UMT de la Cluj. Compania noastră investeşte şi dezvoltă software în România de aproape 14 ani şi a vândut către Microsoft în 2006 produsul UMT Portfolio Manager – o aplicaţie dezvoltată 100% în România.”, a declarat Cătălin Olteanu, preşedinte al UMT 360.

Cele mai multe poziţii pentru acest departament sunt deschise pentru dezvoltatori si testeri software .NET şi SharePoint, iar proiectele pentru care lucrează ei provin de la companii  precum  Coca Cola (Australia), Lego (Germania), MAN Diesel (Danemarca), Volksbank (România), Aditya Birla (India), Shell, Pfizer, General Electric (SUA).

În afară de job-urile pentru specialişti în tehnologiile .NET şi SharePoint, Zitec are deschise poziţii în cadrul companiei şi pentru alte specializări – software engineer în test, project manager, experţi în PHP, Drupal şi Magento.

Producătorul românesc de aplicaţii online organizează şi internship-uri pentru studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor de profil, la care gradul de retenţie este de 90%.Zitec a recrutat, de la începutul anului, 26 de angajaţi, iar până la finalul lui 2013 estimează să ajungă la o echipă formată din peste 90 de membri. Compania a încheiat anul trecut contracte cu 57 de persoane în cadrul echipei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/laboratorul-romanesc-de-tehnologie-zitec-recruteaza-20-de-specialisti-11619291
11619291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.