Diferenta e ca de data asta avem rate de platit la banca

Postat la 07 octombrie 2008 37 afişări

La inceputul lui 2007 nimeni nu se gandea ce va urma pe pietele financiare. Eu personal vedeam viitorul numai in roz si predicam dezvoltarea raiului economic in tara.

 

Cu zece ani in urma, am trait pe viu aparitia crizei din Rusia si propagarea ei rapida in toata lumea, cu consecinte directe asupra Romaniei. Trei ani ne-am zbatut sa tinem capul deasupra apei, am inceput sa ne revenim doar din 2002 si am accelerat din 2005.

 

Stiu ca evenimentele economice - cresterile si caderile - revin ciclic, nu ai cum sa te opui pentru ca nu depind de tine, dar ma gandeam ca mijloacele de aparare se diversifica si poti sa te aperi mai bine. Individual poti face fata cu brio tavalugului, dar ca tara nu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinii,
editorial,
Cristian Hostiuc
/opinii/diferenta-e-ca-de-data-asta-avem-rate-de-platit-la-banca-3279136
3279136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.