Citeşte în noul număr Business Magazin din 20 iunie 2016

Postat la 17 iunie 2016 173 afişări

"Aceşti oameni şi maşinile lor zburătoare" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 20 iunie 2016.

COVER STORY: Aceşti oameni şi maşinile lor zburătoare

 

În ultimele luni, Donald J. Trump, candidatul la preşedinţia americană, a fost văzut traversând ţara într-un business jet tip Cessna 750 Citation X, preferat de omul de afaceri american în campanie datorită dimensiunilor reduse.  În afară de acesta, Trump deţine încă patru aeronave - un Boeing 757 şi trei elicoptere Sikorsky, o flotă devenită parte importantă a imaginii miliardarului american. Boeingul model 757-200, pe care este scris cu litere aurii numele lui Trump, a costat 100 de milioane de dolari. Spre comparaţie, totalitatea avioanelor deţinute de oamenii de afaceri de pe piaţa locală au o valoare cumulată tot de aproximativ 100 de milioane de euro. Ce şi cât mai pilotează oamenii de afaceri din România?


 

IDEI DE AFACERI: Cine ocupă nişa şosetelor pentru biciclişti

 


STRATEGIE: Milioanele din eprubetă


 

ANTREPRENORIAT: Escape the room a evadat şi a devenit un fenomen social


INTERNAŢIONAL: O privire peste gardul fabricilor secrete de maşini zburătoare ale lui Larry Page


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-20-iunie-2016-15499088
15499088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.