A lucrat ca medic cardiolog, iar azi conduce departamentul de sănătate al OMV Petrom

Autor: Iuliana Roibu Postat la 22 iulie 2015 1455 afişări

A lucrat ca medic cardiolog, iar azi conduce departamentul de sănătate al OMV Petrom

Mihnea Samoilă a absolvit Facultatea de Medicină din Bucureşti şi, după ce a lucrat câţiva ani ca medic radiolog şi medic cardiolog, în două spitale din Bucureşti, a decis că doreşte să susţină sănătatea unor comunităţi mai mari.

A coordonat dezvoltarea Reţelei Naţionale de Supraveghere a Bolilor Transmisibile şi a finalizat un master în sănătate publică la Karolinska Institutet din Stockholm, iar în anul 2010 s-a angajat în OMV Petrom, unde a preluat un an mai târziu conducerea Departamentului de Sănătate.

Samoilă este responsabil pentru definirea strategiei de sănătate a OMV Petrom şi coordonează furnizorul de servicii medicale al OMV Petrom – PetroMed -,  care însumează 25 de clinici şi 110 cadre medicale. Cel mai important proiect implementat de Mihnea Samoilă este implementarea unui program de asigurări private de sănătate cu o acoperire mare şi gândit astfel încât să închidă bucla parcursă de pacient – de la control la specialist la tratament.

„Este primul produs de o asemenea complexitate din România, acoperind atât servicii în ambulatoriu (consultaţii, investigaţii, analize), cât şi intervenţii chirurgicale şi spitalizare, în peste 500 de clinici private din ţară. Prin amploarea sa, programul a avut la lansarea sa în 2014 un impact semnificativ asupra pieţei de asigurări private din România, contribuind cu 10-15% la creşterea acesteia.“ Sănătate:acum! reprezintă o platformă ce integrează într-un singur brand toate serviciile şi programele de sănătate oferite de companie. 

Urmărește Business Magazin

/lideri/a-lucrat-ca-medic-cardiolog-iar-azi-conduce-departamentul-de-sanatate-al-omv-petrom-14622080
14622080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.