SEPTIMIU POSTELNICU

Postat la 24 aprilie 2007 2 afişări

- Companie: UniCredit Leasing Corporation IFN

- Functie: Presedinte-director general

- Varsta: 30 de ani

- Volum bunuri finantate 2006: 400,3 mil. euro

 

A inceput sa lucreze din timpul facultatii, iar in 2001 a venit la HVB Leasing. In septembrie 2006 a devenit CEO al Unicredit Leasing Corporation. Coordoneaza un buget de 540 de milioane de euro (format din toate contractele semnate in anii anteriori), iar tinta pentru 2007 este un buget de circa 1 mld. euro.

 

Tineri: "Pozitiile acestea manageriale reprezinta un fel de cal troian. Iti ofera intotdeauna deschidere, succes, incununarea unor sperante de cariera, realizari financiare, dar pe de alta parte te maturizeaza accelerat, transpunându-te in reperele sociale ale unei alte generatii, de regula cu 10-15 ani mai in vârsta. Pe scurt, nu stiu daca suntem tineri batrâni sau batrâni tineri..."

 

El insusi: "Am pornit ca translator de limba germana si cred ca si astazi as putea porni la fel. Foarte probabil insa ca m-as bucura de o competitie mult mai dura, astazi existând cu siguranta mult mai multi tineri foarte bine pregatiti decât in perioada 1997".

 

Sistemul de invatamant: "Avem mai multe de recuperat decât in oricare alt domeniu in România. Modele universitare sunt destule in lumea larga, orientate mult catre zona practica, imprumutate de fapt din practica si predate intotdeauna de profesori fosti sau inca practicieni ai unui domeniu sau altul. Ma astept ca macar o parte dintre tinerii de succes de astazi sa fie mai târziu invitati pentru a impartasi studentilor informatii din zona reala de afaceri sau din latura practica a diverselor tipuri de activitati".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SEPTIMIU POSTELNICU
/cover-story/septimiu-postelnicu-1054265
1054265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.