LOCALNICII

Postat la 20 februarie 2007 1 afişăre

BUSINESS Magazin a pus una si aceeasi intrebare mai multor oameni de afaceri cu activitate locala: Va considerati dezavantajat pentru ca sunteti din Iasi si ati inceput prin a investi aici?

 

Iulian Dascalu, Iulius Mall: "Nu, as putea spune ca dimpotriva, aici nu am avut concurenta si am dezvoltat afacerea lejer".

 

Neculai Apostol, Kosarom: "Fiind companie producatoare, pozitionarea in Iasi ne-a dezavantajat pentru ca nu am avut acces - din cauza infrastructurii -  la piata de desfacere din Ardeal, dar acum suntem avantajati, pentru ca putem sa ne orientam usor spre o piata cu forta de munca mai ieftina: Republica Moldova".

 

Stefan Liute, Grapefruit: "Da, au existat dezavantaje, legate in principal de contactele directe mai rare cu clientii români (concentrati in Bucuresti, in mare parte) si de un networking mai redus".

 

Lucian Grecu, Hotel Unirea: "Ma intreb uneori ce grad de ocupare as avea la hotel daca ar fi in Bucuresti, dar in rest sunt multumit de piata".

 

Bogdan Pitigoi, Casa Auto: "In Iasi piata de profil s-a dezvoltat in acelasi ritm (raportat la numarul de locuitori) cu toata tara, asa ca nu ma simt dezavantajat".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LOCALNICII
/cover-story/localnicii-1053649
1053649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.