Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Dusan Wilms, Metro Cash&Carry România

Autor: Ioana Matei Postat la 01 martie 2013 105 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Mă axez pe oamenii Metro - echipa cu care lucrez spre a atinge împreună punctele principale ale afacerii şi cu ajutorul cărora ne concentrăm pe ceea ce-şi doresc clienţii Metro în nevoile lor de business (ei fiind punctul central al dezvoltării afacerii noastre), de la produse şi sortiment cât mai atractive până la soluţii şi servicii personalizate privind dezvoltarea afacerilor lor. Nu în ultimul rând, un principal lucru pe agendă îl constituie implicarea şi orientarea pe proiecte sustenabile, menite într-adevăr să-i ajute, mai departe, pe partenerii noştri, clienţi, furnizori, producători locali.


Dusan Wilms  DIRECTOR GENERAL AL METRO CASH & CARRY ROMÂNIA.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-dusan-wilms-metro-cash-carry-romania-10620857
10620857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.