Sodexo Benefits and Rewards Services România | Pachetele Gusto Plus de Sănătate şi Gusto Plus de Echilibru

Postat la 31 ianuarie 2023 108 afişări

Sodexo Benefits and Rewards Services România | Pachetele Gusto Plus de Sănătate şi Gusto Plus de Echilibru

Noile pachete de beneficii extrasalariale Gusto Plus de Sănătate şi Gusto Plus de Echilibru se adresează tuturor companiilor din România care le pot oferi angajaţilor lor. Pe lângă sumele dedicate meselor zilnice, acestea oferă acces la servicii de telemedicină, consiliere pentru nutriţie şi management al stresului, încurajează un stil de viaţă sănătos şi asigură creşterea calităţii vieţii angajaţilor.

Descrierea inovaţiei:

Lansate în martie 2022, cele două pachete de beneficii unice pe piaţa beneficiilor extrasalariale, construite pornind de la cardul de masă Gusto, au fost create pentru a aduce un plus de valoare în viaţa angajaţilor, susţin reprezentanţii companiei. Gusto Pass Plus de Sănătate şi Gusto Pass Plus de Echilibru sunt mai mult decât un card de masă, ele aduc programe personalizate de diete, de menţinere a sănătăţii şi de well-being, în scopul educării angajatorilor şi angajaţilor pentru o viaţă mai sănătoasă. Acestea au fost create în urma unor studii şi cercetări de piaţă, astfel încât să răspundă nevoilor reale ale angajaţilor din România, dar şi ale angajatorilor,  urmând tendinţele globale de preocupare tot mai accentuată pentru starea de bine a oamenilor. Iniţiatorul proiectului este Daniela Coman, product manager, Sodexo Benefits and Rewards România.

Elementul de noutate:

Cardul de masă oferă acces la mai multe servicii din categorii diferite, care ţin de calitatea vieţii, de starea de bine. Pachetele completează oferta existentă a cardului de masă Gusto Pass cu servicii suplimentare. Gusto Plus de Sănătate oferă, pe lângă cardul de masă, servicii de telemedicină şi consiliere pentru nutriţie, iar Gusto Plus de Echilibru aduce pe lângă cele două menţionate şi servicii de well-being. Pachetul Gusto Plus de Sănătate include 23 de specializări medicale, care sunt disponibile pentru beneficiari 24/7 putând fi accesate în sistem de telemedicină: medicină generală, stomatologie, pediatrie, medicină internă, ginecologie, psihiatrie, dermatologie, cardiologie, urologie, psihologie generală, endocrinologie, gastroenterologie, reumatologie, nefrologie, nutriţie şi dietă, kinetoterapie. În ceea ce priveşte pachetele Gusto Plus de Echilibru, acestea includ pe lângă serviciile de telemedicină menţionate anterior şi consultaţii generale de nutriţie, psihonutriţie, psihologia şi managementul stresului, tulburări de somn, programe de terapie personalizate. Avantajele pe care le oferă serviciile de telemedicină utilizatorilor sunt rapiditatea, uşurinta şi  accesabilitatea în obţinerea de servicii medicale precum: trimiteri, reţete, recomandări pentru investigaţii, interpretarea analizelor, investigaţii sau rapoarte medicale existente. Aceste servicii sunt disponibile şi pentru membrii familiilor angajaţilor care utilizează beneficiile Sodexo, în acelaşi program, 24/7, 365 de zile pe an. Pentru rudele de gradul întâi serviciile sunt oferite gratuit.

Efectele inovaţiei:

Aceste pachete oferă angajatorilor avantajele facilităţilor fiscale, iar de aceea reprezintă o modalitate avantajoasă de a oferi o putere de cumpărare mai mare în contextul creşterii inflaţiei. Ele sunt menite să  îmbunătăţească totodată calitatea vieţii angajaţilor din România şi să aibă un impact pozitiv semnificativ în stilul de viaţă al angajaţilor şi al familiilor acestora. Scopul lor este acela de a educa angajaţii spre un stil de viaţă sănătos.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.