OTP Leasing România - Platforma de online onboarding destinată persoanelor juridice (domeniul leasing)

Postat la 16 februarie 2022 44 afişări

OTP Leasing România - Platforma de online onboarding destinată persoanelor juridice (domeniul leasing)

Un proiect prin care OTP Leasing continuă seria de investiţii în tehnologie anul acesta este lansarea fluxului de online onboarding destinat persoanelor juridice, primul de acest fel din domeniul leasingului.

Descrierea invoţiei:

Procesul de înrolare este simplu şi durează doar câteva minute. Acesta permite identificarea şi verificarea potenţialilor clienţi persoane juridice, având integrări multiple cu platforme de verificări ale companiilor, pentru răspunsuri rapide cu privire la eligibilitatea prospecţilor, colectarea documentelor necesare pentru dosarul de aprobare şi emiterea gratuită a certificatelor calificate de semnătură electronică, care pot fi utilizate atât pentru semnarea documentelor de prevânzăre, cât şi a contractelor de leasing şi documentelor adiţionale.

Elementul de noutate:

Platforma de online onboarding pentru persoane juridice este un flux complex, care permite verificări în timp real, colectare de documente, realizare de documente şi multiple semnături din partea companiei, a furnizorilor si a companiei de leasing pe aceleaşi documente, ţinând cont de tipologia mai complexă a contractelor de leasing financiar pentru persoane juridice.

Efectele inovaţiei:

Activitatea de finanţare a OTP Leasing a cunoscut anul acesta un ritm accelerat, iar unul dintre obiectivele pe care compania consideră că le-a îndeplinit este smart leasing – utilizatorii sau cei care vor să devină clienţi şi echipa businessului să aibă acces la platforme simple, intuitive şi interconectate care să le respecte timpul şi finanţele. „Ne dorim ca, prin toate investiţiile pe care le facem, să oferim o experienţă unitară, indiferent de mediul în care interacţionăm şi soluţii care să permită clienţilor să salveze timp, resurse şi să aibă o experienţă cât mai simplă de utilizare a produselor noastre”, spune Steliana Moraru, director de marketing în cadrul companiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.