Mihai Dârzan: Cel mai important - găsirea unui scop

Postat la 20 decembrie 2022 61 afişări

Mihai Dârzan: Cel mai important - găsirea unui scop

Vârstă: 35 de ani

Funcţie: fondator şi CEO

Companie: Ringhel – Procesio

Cifră de afaceri (2021): 45 mil. euro

Număr de angajaţi: 45

Experienţă: A acumulat 15 ani de experienţă, iar de 11 ani este antreprenor în B2B SaaS, în Business Process Automation.


Ambiţia sau talentul - ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Cu suficientă ambiţie, poţi adăuga câte o picătură de talent în fiecare zi. Doar cu talent, nu poţi adăuga ambiţie. Astfel, fără ambiţie, nu poţi avea succes.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Aş vrea să am azi raţiunea şi înţelegerea ce le voi avea peste încă 35 de ani. Aş vrea să am posibilitatea de a privi în viitor, fără să călătoresc în timp.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

O să sune a clişeu, dar cei doi copii ai mei (8 ani şi 1,5 ani) sunt cea mai mare realizare şi orice altceva păleşte prin comparaţie. Din punct de vedere profesional, crearea PROCESIO este o realizare fantastică în care am încredere că poate schimba în bine lumea.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Ca să pot da un rating, este nevoie de un context, dar, „to play along", aş spune 8 căci întotdeauna este loc de îmbunătăţit şi cu siguranţă ar fi putut să fie şi mai bine.

Cine este mentorul tău?

La început a fost unul (Dan Călugăreanu), dar în jurul meu am început să adun oameni ce cred în viziunea mea şi care şi-au suflecat mânecile să ajute şi de la care învăţ în fiecare zi, precum Mihai Guran, Sabin Gîlceavă, Răzvan Crăciunescu.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Cel mai dificil este să faci sens din tot ce este în jurul nostru într-un fel în care poţi să acţionezi. În egala măsură, observ că în zgomotul din jurul nostru sunt tot mai puţine persoane ce îşi găsesc sensul/scopul. Orice altceva, consider că vine pe locul 2 şi toate decurg natural din acest aspect.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Mihai Dârzan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.