Grace Couture Cakes - Events Shop

Postat la 20 februarie 2022 54 afişări

Răspunzând unei tendinţe globale în serviciile premium, de personalizare a produselor aliniate nevoii de digitalizare resimţite în toate domeniile în această perioadă, Grace Couture Cakes a construit o platformă online complexă în care clientul poate selecta decorul, compoziţia, dimensiunea tortului sau mixul de deserturi personalizate pentru candy bar. Events Shop este, potrivit reprezentanţilor companiei, un serviciu inovator, lansat în premieră în România, prin care clienţii finali pot comanda torturi şi prăjituri personalizate, pentru evenimente.

Descrierea inovaţiei:

Experienţa de nouă ani a echipei Grace Couture Cakes, a sutelor de întâlniri de consultanţă şi degustare anuale şi a miilor de evenimente pentru care a furnizat torturi şi prăjituri au fost transpuse în urma unui proces de peste şase luni de zile într-o platformă online cu o interfaţă uşor de utilizat, intuitivă. Events Shop este o platformă online care transpune digital experienţa personalizată a unui serviciu premium, de comenzi de produse de cofetărie haute patisserie dedicate evenimentelor speciale. Persoana implicată în dezvoltarea proiectului este Alina Sudriu, fondator, Grace Couture Cakes.

Elementul de noutate:

În această perioadă, mai mult decât oricând, consumatorii aşteaptă să primească un serviciu uşor de accesat, personalizat, dinamic şi rapid. În dezvoltarea noului serviciu, accentul a fost pus pe experienţa clientului, procesele interne ale companiei fiind apoi aliniate acestei direcţii.

Efectele inovaţiei:

Reprezentanţii companiei spun că noul serviciu redefineşte oferta, valorifică tehnologia digitală şi îmbunătăţeşte experienţa clienţilor, oferindu-le posibilitatea de a-şi personaliza comanda şi ajutându-i în procesul de luare a deciziei – cheia digitalizării în servicii din segmentul premium, care până acum funcţionau doar în mod tradiţional.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.