DigiSinergy | Dynamic Sales, aplicaţie de tip ERP-CRM ce automatizează procesele operaţionale din companii

Postat la 17 ianuarie 2023 42 afişări

Dynamic Sales este o soluţie software creată de DigiSinergy, dezvoltator românesc de software.  Compania produce soluţii digitale inovatoare folosind tehnologia RPA (Robotic Process Automation) şi alţi roboţi software care creează o sinergie cu oamenii pentru a îmbunătăţi performanţa afacerii prin automatizarea proceselor şi a sarcinilor redundante.

Descrierea inovaţiei:

Aplicaţia Dynamic Sales a fost lansată în iulie 2022. Inovaţia vine din utilizarea unei tehnologii noi, ce presupune folosirea de roboţi software în domeniul de soluţii software de tip ERP/CRM pe piaţa românească. Roboţii pot fi preconfiguraţi sau se pot autoconfigura, pe măsură ce observă cum sunt utilizate anumite funcţionalităţi de către operatorii umani. Cu o putere de procesare mare, aceştia pot aduce laolaltă informaţii din diverse surse (internet, site-uri guvernamentale, site-uri specifice anumitor verticale etc.) pentru a informa si asista decidenţii de business în luarea unor decizii informate şi corecte. Dynamic Sales se adresează acelui segment de clienţi care vor să-şi modernizeze afacerea, dar nu ştiu exact cum, şi, în special, antreprenorilor mai vizionari, celor care cred că cele mai multe procese din cadrul firmei se pot automatiza şi ştiu că roboţii pot prelua nu numai taskuri repetitive. Aplicaţia le oferă idei şi soluţii pentru automatizarea principalelor activităţi din firmă, de la cele administrative şi aprovizionare, până la cele de marketing şi vânzare.

Elementul de noutate:

Dynamic Sales îmbină tehnologii moderne (RPA, Machine Learning, algoritmi de Artificial Intelligence), precum şi algoritmi proprietari, rezultând astfel o soluţie ultramodernă de hyperautomation ce poate fi personalizată rapid, cu utilizare intuitivă şi la costuri reduse, având, astfel, un avantaj major faţă de alte aplicaţii care vin cu o moştenire tehnologică mai greoaie şi plină de deficienţe cauzate de tehnologiile mai învechite.

Efectele inovaţiei:

Aplicaţia Dynamic Sales automatizează procesele operaţionale din companii şi contribuie la creşterea vânzărilor, prin reducerea/eficientizarea timpului alocat activităţilor neproductive. Dynamic Sales automatizează procesele, atât pe fluxurile de marketing, vânzare şi de aprovizionare, cât şi pe fluxurile contabile ale companiei. Aplicaţia dezvoltată de DigiSinergy este de tip cloud privat şi poate fi accesată, în siguranţă, de pe ce orice tip de dispozitiv. Se bazează pe utilizarea unei serii de roboţi (aplicaţii software care învaţă automat) care preiau o mare parte din taskurile operaţionale, reducând timpul de lucru cu 70% - 95%, în multe cazuri, automatizând integral procesele, fără să necesite intervenţie umană în 99% din timp.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.