LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Cristiana Draghici, Vantage Towers

Postat la 11 octombrie 2022 138 afişări

CARTE DE VIZITĂ

• S-a alăturat echipei Vantage Towers (companie ce gestionează infrastructură pasivă pe care se montează echipamentele de telecomunicaţii) în octombrie 2020, în calitate de General Legal Counselor. Un an mai târziu a preluat şi funcţia de director al companiei;

• Pe lângă coordonarea activităţii juridice, acordă asistenţă juridică proactivă pentru departamentele companiei, asigură managementul litigiilor, este Partener pentru Country Lead în definirea şi implementarea strategiei locale şi de grup. Totodată, este membru în Comitetul Executiv al companiei;

• Are o experienţă de peste 20 ani în domeniul legal, în arii/industrii precum: construcţii, telecomunicaţii, compliance, imobiliar, corporate, M&A.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.