Cora România | Cora Urban

Postat la 05 februarie 2023 134 afişări

Formatul Cora Urban abordează ultraproximitatea, prezentând o gamă completă de produse alimentare şi o selecţie de produse consumabile din categoria nonalimentar.

Descrierea inovaţiei:

Proiectul cora Urban este un format de retail de proximitate cu o componentă solidă de e-commerce (livrare express în 30 minute prin partenerii tazz by emag; Glovo, Bringo, Fan Delivery + pickup point pentru comenzile lansate pe cora.ro); reprezintă un amestec de servicii oferite de hipermarketul fizic cora şi magazinul online, care optimizează canalele de acces la cumpărături ale diverselor categorii de public. În cadrul formatului cora Urban sunt prezente peste 3.500 de produse pe o suprafaţă de 150 mp în medie, „un sortiment extrem de bine ales pentru a răspunde urgenţelor în materie de shopping ale consumatorilor din zonă”, potrivit reprezentanţilor companiei. Lansat în februarie 2021, noul concept cora Urban a ajuns la opt magazine. Formatul a fost lansat pentru a răspunde noilor exigenţe ale publicului aflat în schimbare pe fondul pandemiei, un public interesat de shoppingul de proximitate, dar şi de serviciile asociate de e-commerce în care compania şi-a propus să investească. „Formatul este gândit să răspundă dorinţei fiecăruia dintre noi de a-şi eficientiza agenda zilnică: oferim formule de a economis timp prin rapiditatea cu care livrăm; prin coşul de cumpărături lunar pe care îl poţi face pe site şi livra lângă tine; oferim timp prin sortimentul ale pe baza analizei cerinţelor clienţilor.” Echipa care s-a ocupat de lansarea proiectului e formată din Ionuţ Negruţ, manager operaţional, Marin Ramona – manager dezvoltare şi Claudia Badea – coordonatorul proiectului

Elementul de noutate:

Aduce în premieră un format complet, 3 în1, de shopping pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi: sortiment care acoperă coşul de bază; quick commerce şi e-commerce.

Efectele inovaţiei:

Echilibrul online – offline este adus de livrarea express în 30 de minute şi posibilitatea de a ridica o comandă lansată pe site-ul cora.ro (sortiment vast, de peste 40.000 sku) oricând, fără a fi condiţionat de intervalul propus de livrator. „Este un format apreciat de toţi stakeholderii cora: de la clienţi la partenerii de afaceri care doresc să îşi aducă produsele în magazinul de proximitate, cât mai aproape de clienţi, şi de partenerii e-commerce & quick commerce care apreciază calitatea pe care o oferim clienţilor prin serviciul de pregătire a comenzilor şi gama completă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.