Affidea Hiperdia România: Softul My Affidea

Postat la 14 iulie 2022 83 afişări

Affidea Hiperdia România: Softul My Affidea

Obiectivul principal al direcţiilor de inovaţie Affidea Hiperdia România este acela de oferi experienţe şi acces la un act medical continuu, de calitate, accesibil foarte uşor şi rapid.

Descrierea inovaţiei:

Cu ajutorul softului My Affidea, pacienţii îşi pot încărca rezultatele investigaţiilor pe care le-au efectuat, indiferent de unitatea medicală, cele realizate în cadrul clinicilor companiei fiind încărcate direct de personalul companiei.

Elementul de noutate:

Pacienţii beneficiază de o experienţă medicală integrată, acces prin multiple instrumente la un act medical continuu, de calitate, accesibil foarte uşor şi rapid, la distanţă de doar un clic sau un telefon.

Efectele inovaţiei:

Pacienţii au acces la propriul dosar medical în orice moment, putând să prezinte medicului curant sau medicului specialist informaţii detaliate despre istoricul medical, rezultate ale analizelor de laborator sau ale investigaţiilor imagistice.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.