100.000 de variante pentru un singur software

Postat la 11 decembrie 2005 1 afişăre

Firma dumneavoastra s-a dezvoltat si aveti nevoie de asistenta computerului pentru a tine in ordine operatiunile de zi cu zi. In acest moment, apare de obicei nevoia de a achizitiona un program software personalizat, idee care nu este insa mereu foarte usor de pus in practica.

Firma dumneavoastra s-a dezvoltat si aveti nevoie de asistenta computerului pentru a tine in ordine operatiunile de zi cu zi. In acest moment, apare de obicei nevoia de a achizitiona un program software personalizat, idee care nu este insa mereu foarte usor de pus in practica.

In primul rand, pentru ca trebuie gasit exact acel program care sa aiba functiile de care aveti nevoie si, bineinteles, nici pretul nu trebuie sa fie exagerat. Ce faceti insa cand programul pe care il cautati nu a aparut inca pe piata sau daca aveti nevoie de un proiect pentru care nu vreti sa angajati permanent pe cineva?

Site-ul www.RentACoder.com este o adevarata bursa a programatorilor care lucreaza pe proiecte, loc unde se intalnesc cererea si oferta. Aici puteti fie angaja un programator pentru a va duce la bun sfarsit un proiect, fie, daca printre abilitatile personale se numara si scrisul de linii de cod, puteti sa va oferiti spre inchiriere serviciile si cunostintele de programare pentru o companie.

Indiferent daca reprezentati o firma care produce ace cu gamalie sau un gigant de talia Apple sau Microsoft, daca va inscrieti alaturi de ceilalti 41.000 angajatori, pe www.RentACoder.com puteti gasi mana (sau mai bine zis, degetele) de lucru de care aveti nevoie. Ceea ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont cu adresa de e-mail si parola care sa contina informatii personale despre dumneavoastra si despre compania pe care o conduceti.

Dupa aceea, descrieti proiectul sau software-ul pe care il vreti si specificati alte cateva detalii, cum ar fi perioada de timp in care sa fie finalizata munca si care va fi suma platita. De aici, nu mai trebuie decat sa asteptati, pentru ca programatorii inregistrati pe site, peste 100.000 la numar, vor avea ocazia sa puna intrebari suplimentare si sa faca oferte cu privire la suma pe care vor sa o incaseze.

Practic, nu mai trebuie decat sa alegeti unul dintre acesti ofertanti, sa asteptati ca acesta sa finalizeze proiectul, dupa care se va face transferul de bani, printr-un cont al companiei Exhedra Solutions, detinatoarea site-ului, de la dumneavoatra catre programatorul de software. La final, aveti posibilitatea sa dati si un calificativ "angajatului". De cealalta parte, daca sunteti in cautare de lucru in domeniu IT, ca programator, site-ul va ofera posibilitatea sa colaborati la eventuale proiecte sau sa raspundeti la intrebari. Aveti la dispozitie un motor de cautare care sa gaseasca ofertele de munca dupa anumite criterii, iar tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe lista la proiectele de care sunteti interesati.

Lasand deoparte comisionul de 15% din incasari pe care il platiti companiei pentru ca v-a intermediat afacerea, job-urile de pe site pot fi destul de banoase. Un proiect mic aduce programatorului mai putin de 100 de dolari, in timp ce crearea unui software pentru o companie mare poate aduce venituri de pana la 5.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/100-000-de-variante-pentru-un-singur-software-979137
979137
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.