Reinventarea băncilor

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 iunie 2017 122 afişări

Piese banale de mobilier, cărora nu multă lume le dă atenţie, băncile din parcuri pot deveni vedete ale unui proiect de revitalizare urbană atunci când sunt invitaţi designeri care să le reinventeze.

Reinventarea băncilor

Un astfel de proiect, Superbenches, se află în desfăşurare într-o suburbie a Stockholmului, Järfälla, unde s-a apelat la designeri cunoscuţi pe plan internaţional care să se ocupe de băncile din parcul Kyambacken, scrie CNN. 

Participanţilor la acest proiect li s-a spus să aibă în vedere scopul decorativ al acestui articol de mobilier şi să nu se împiedice de ideea preconcepută cu privire la aspectul unei bănci. Printre propunerile primite se numără o bancă formată dintr-o placă pe două arcuri mari, unele din plasă rigidă de sârmă vopsită violet ce amintesc de mobilierul de grădină ori unele în formă de cilindru sau de linii şerpuite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
mobilier,
proiect,
designeri,
refuz,
invitati,
parcuri,
piese

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.