„Nu cred că ar supravieţui nimeni” spune Putin despre un eventual război nuclear între SUA şi Rusia

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 iunie 2017 536 afişări

Un conflict nuclear între Rusia şi SUA s-ar transforma într-un veritabil sfârşit al lumii; nimeni nu ar supravieţui unui astfel de război, a spus preşedintele rus Vladimir Putin într-un interviu acordat regizorului Oliver Stone, realizatorul Showtime.

„Nu cred că ar supravieţui nimeni” spune Putin despre un eventual război nuclear între SUA şi Rusia

Interviurile regizorului care a câştigat un Oscar, au fost realizate între vara lui 2015 şi luna februarie a acestui an. Stone l-a întrebat pe liderul rus care dintre cele două puteri armate ar avea mai mari sorţi de izbândă în cazul unei confruntări. „Nu cred că ar supravieţui nimeni”.

 

Când Stone a întrebat dacă există vreo şansă de schimbare în ce priveşte relaţiile dintre cele două ţări, Putin a spus: „Întotdeauna există speranţă. Până când vom ajunge la cimitir.”În două teasere diferite pentru seria de interviuri ce vor fi difuzate în această vară. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.