Dragnea, despre schimbarea Guvernului: "Nu cred că ajungem acolo. Sau...cine ştie?"

Postat la 09 iunie 2017 85 afişări

Schimbarea Guvernului Grindeanu nu va genera o criză politică, a declarat vineri Liviu Dragnea. Liderul PSD a adăugat: "Dar nu cred că ajungem acolo. Sau...cine ştie?".

Dragnea, despre schimbarea Guvernului: "Nu cred că ajungem acolo. Sau...cine ştie?"

Întrebat dacă schimbarea Guvernului ar putea genera o criză politică, Dragnea a răspuns: "Nu, categoric nu. Dar nu cred că ajungem acolo. Sau...cine ştie?".

El a arătat că discuţiile despre schimbări în Guvern se vor face după finalizarea raportului de evaluare, care va avea loc duminică seara.

"În acest moment exclud orice discuţie despre schimbări. Numai după ce vom avea raportul de evaluare, atunci vom discuta în partid. Dacă va fi nevoie să facem schimbări în Guvern, le vom face pentru a îmbunătăţi implementarea programului de guvernare", a arătat Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.