Jeremy Corbyn afirmă că Partidului Laburist a câştigat în scrutinul parlamentar din Marea Britanie

Postat la 09 iunie 2017 120 afişări

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, a afirmat că laburiştii au câştigat în scrutinul parlamentar anticipat convocat din ambiţia Theresei May de a-şi consolida legitimitatea în perspectiva negocierilor dure cu Uniunea Europeană pe tema Brexit, informează The Guardian.

Jeremy Corbyn afirmă că Partidului Laburist a câştigat în scrutinul parlamentar din Marea Britanie

”Am prezentat politicile noastre, straşnice şi pline de speranţă, şi am câştigat un răspuns uluitor din partea publicului. Cred că este destul de clar cine a câştigat alegerile”, a declarat acesta postului BBC, notează Mediafax

Întrebat de reporteri dacă spera la formarea unui Guvern, el a afirmat: ”Suntem pregătiţi să-i servim pe oamenii care ne-au oferit încrederea lor”.

Corbyn a reiterat solicitarea pentru demisia premierului britanic, Theresa May.

”Partidul meu a avut o creştere a voturilor în fiecare regiune a acestui stat, în Scoţia şi Ţara Galilor. Cred că toţi cei din Partidul Laburist şi susţinătorii acestuia ar trebui să fie foarte mândri de ceea ce am obţinut”, a adăugat Corbyn.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.