SCANDAL la Primăria Capitalei între un grup de cetăţeni şi poliţiştii locali, după ce nu li s-a permis accesul în sala de consiliu/ Firea: Au intrat cu forţa în primărie, vom face plângere penală

Postat la 08 iunie 2017 75 afişări

Un conflict a izbucnit, joi, la Primăria Capitalei, după ce un grup de persoane a vrut să participe la şedinţa consiliului Capitalei. Poliţiştii locali nu au permis accesul tuturor celor care făceau parte din grup pentru că nu ar fi fost înscrişi pe listele de participanţi.

SCANDAL la Primăria Capitalei între un grup de cetăţeni şi poliţiştii locali, după ce nu li s-a permis accesul în sala de consiliu/ Firea: Au intrat cu forţa în primărie, vom face plângere penală

Din această cauză ar fi avut loc un conflict între câţiva dintre membri grupului respectiv şi poliţiştii locali care asigură paza Primăriei Capitalei.

În şedinţa consiliului, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu a susţinut că sunt mai mulţi poliţişti locali răniţi, făcând apel la participanţi ca şedinţa să se desfăşoare într-un mod civilizat.

Un martor a sunat la 112, la faţa locului deplasându-se un echipaj al Secţiei 17 Poliţie.

"La un moment dat s-a auzit un zgomot destul de mare, era vorba de 20 de cetăţeni, câteva ONG-uri care sunt în relaţie de colaborare şi prietenie cu USR şi care doreau să intre în şedinţă. Potrivit legii, cu două zile înainte de şedinţă, cetăţenii care doresc să participe trebui să se înscrie. Sala era ocupată, erau 30 cetăţeni din Bucureşti şi 10 directori care urmau să-şi prezinte proiectele. Domnii si doamnele care voiau să intre ilegal în primărie i-au lovit pe politiştii locali, trei dintre ei sunt la spital, i-au dat cu capul de pereţi şi uşi, au făcut un scandal monstru şi au intrat cu forţa în primărie. Vom face plângere penală", a declarat Gabriela Firea la Digi24.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.