Poza zilei: ce-i de făcut cu tastaturile vechi

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 06 octombrie 2012 60 afişări

Artistul grec Babis Panagiotidis a stârnit pe net multe discuţii cu ultima sa lucrare, "Hedonism(y) Trojaner", care înfăţişează un cal pe balansoar, cum sunt căluţii obişnuiţi de lemn pentru copii, doar că statuia din răşină sintetică e acoperită în întregime cu 18.000 de taste de computer reciclate.

Panagiotidis (care semnează şi ca Babis Cloud) a realizat şi alte lucrări folosind tastaturi vechi, însă aceasta i-a intrigat pe internauţii care au văzut poza, care s-au întrebat dacă titlul lucrării e o aluzie glumeaţă la pericolele internetului (între care şi troienii) pornind de la jocul de cuvinte troian / cal troian sau o condamnare de-a dreptul a pierderii vremii la calculator, văzută ca simbol al civilizaţiei noastre, un soi de cal troian pe care hedonismul excesiv şi pofta de joacă îl introduc în viaţa omului modern încă din copilărie. Oricare ar fi sensul titlului, calul arată bine.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/poza-zilei-ce-i-de-facut-cu-tastaturile-vechi-10169838
10169838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.