Avioane şi morcovi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu, Ioana Matei Postat la 09 mai 2021 48 afişări

Avioane şi morcovi

Cu toate că genţile şi poşetele au aspect şi formă consacrate, nu toţii creatorii de modă care-şi îndreaptă atenţia asupra lor se conformează, aşa cum o dovedeşte directorul artistic al colecţiei de îmbrăcăminte masculină al casei Louis Vuitton, Virgil Abloh.

Acesta a lansat în colecţia de toamnă/iarnă 2021 o geantă mai aparte pentru bărbaţi, în formă de avion, scrie The Independent. Geanta-avion din piele poartă monograma cunoscută Louis Vuitton şi costă 39.000 de dolari, mai mult decât un mic avion pentru piloţii amatori. Nu demult, creatorul a revenit cu o altă gentuţă neobişnuită, prezentând pe contul său de Instagram una în formă de morcov, cu rădăcină portocalie şi frunze verzi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moda,
avioane,
colectie,
louis vuitton

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.