Argentinianul care vinde cu sute de mii de dolari lucruri care nu există. Cum e posibil

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 06 martie 2021 766 afişări

Unii se chinuie să-şi vândă produsele, alţii reuşesc să vândă şi ce nu există, după cum o demonstrează designerul argentinian Ardres Reisinger. Acesta, scrie Dezeen, s-a făcut remarcat prin vânzarea online a unor piese de mobilier virtual, pentru cea mai scumpă dintre acestea plătindu-se aproape 70.000 de dolari

Toate piesele scoase la licitaţie s-au adjudecat pentru suma de 450.000 de dolari. Colecţia intitulată „The Shipping” poate fi văzută în spaţii virtuale tridimensionale accesibile publicului cum ar fi Minecraft şi Decentraland ori folosite în aplicaţii de realitate virtuală sau augmentată, precum şi pe platforme de creare de jocuri şi de filme de animaţie realizate pe computer. „The Shipping” cuprinde şi aşa-numite „obiecte imposibile”, cum ar fi un balon dezumflat pe post de canapea sau o măsuţă roz care aduce cu un balon de gumă de mestecat.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.