Imaginea zilei: Buzescu, România

Autor: Ioana Matei Postat la 02 noiembrie 2012 59 afişări

Imaginea pe care v-o prezentăm astăzi este făcută în România şi a fost publicată pe siteul National Geographic la secţiunea “Poza zilei”.

Făcută în satul Buzescu din apropierea Alexandriei, imaginea surprinde o femeie care a face curăţenie în împrejurimile casei. "Bărbaţii sunt plecaţi la muncă, iar femeile, mai mult sau mai puţin bogate, stau acasă să gătescă, să facă curăţenie şi să se ocupe de creşterea copiilor " - este modul în care cei de la National Geographic descriu stilul de viaţă al locuitorilor din Buzescu. Ei au mai observat că în arhitectura oraşului poate fi observată "o fantezie de stiluri, vile, temple şi castele mărginind strada principală din localitatea cu o populaţie de 5.000 de locuitori."

Poza a fost inclusă într-un material amplu publicat de National Geographic despre locuitorii din Buzescu, intitulat "Casa regilor rromi".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poza zilei,
arta,
fotografie
/arta-si-societate/imaginea-zilei-buzescu-romania-10273271
10273271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.