Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air

Autor: Bogdan Angheluţă, Razvan Muresan Postat la 24 iulie 2014 58496 afişări

Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air


Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air este o întrebare pe care pasagerii companiei o adresează frecvent.

Dacă bagajul de mână are dimensiunile de maxim 42x32x25 cm, poate fi transportat la bord gratuit. Iată condiţiile în care poţi transporta un bagaj de mână GRATIS cu Wizz Air. Dacă bagajul de mână depăşeşte însă aceste dimensiuni, bagajul de mână poate fi adus la bordul aeronavelor Wizz Air contra unei taxe. Dimensiunea maximă a bagajului de mână permis la bord este 55x40x20cm.

Greutatea bagajului de mână la Wizz Air nu reprezintă un criteriu pe care compania să îl ia în calcul.

Iată cât costă un bagaj de mână la Wizz Air!


Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air, dacă taxa de bagaj este achitată pe site-ul companiei, prin aplicaţia de pe mobil sau prin centrul telefonic:

Un bagaj de mână la Wizz Air costă între 45 şi 81 lei în extra sezon.

Un bagaj de mână la Wizz Air costă 181 de lei în sezon, pentru acelaşi tip de bagaj.


Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air, dacă taxa se achită în aeroport, cu mai puţin de trei ore înainte de ora de plecare a zborului:

Un bagaj de mână la Wizz Air costă 181 de lei, indiferent de perioada anului.


Un pasager poate transporta maximum un bagaj de mână. Compania stabileşte cât costă un bagaj de mână în funcţie de data călătoriei, locul de achiziţie a biletelor şi linia aeriană care operează zborul. În cazul în care taxa de bagaj este achitată pe site-ul companiei, prin aplicaţia de pe mobil sau prin centrul telefonic, un bagaj de mână costă mai puţin. 

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Bagajele de mână sunt acele bagaje cărora li se permite accesul în cabina aeronavei şi sunt aduse la bord de către pasageri.

Wizz Air este o companie aeriană care taxează şi bagajele de cală. Află cât costă un bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

/analize/transporturi/cat-costa-un-bagaj-de-mana-la-wizz-air-12970736
12970736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.