Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air

Autor: Bogdan Angheluţă, Razvan Muresan Postat la 24 iulie 2014 44324 afişări

Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air

Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air

Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air este o întrebare pe care pasagerii companiei o adresează frecvent.

Iată cât costă un bagaj de cală la Wizz Air!


Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air, dacă taxa de bagaj este achitată pe site-ul companiei, prin aplicaţia de pe mobil sau prin centrul telefonic:

Un bagaj de cală la Wizz Air costă între 68 şi 113 lei în extra sezon.

Un bagaj de cală la Wizz Air costă între 113 şi 158 de lei în sezon, pentru acelaşi tip de bagaj.


Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air, dacă taxa se achită în aeroport, cu mai puţin de trei ore înainte de ora de plecare a zborului:

Un bagaj de cală la Wizz Air costă 293 de lei, indiferent de perioada anului.

Un pasager poate transporta maximum şase bagaje de cală cu Wizz Air. Costul fiecărui bagaj de cală nu creşte dacă pasagerul transportă mai multe bagaje de cală. Compania stabileşte cât costă un bagaj de cală în funcţie de data călătoriei, locul de achiziţie a biletelor şi linia aeriană care operează zborul. În cazul în care taxa de bagaj este achitată pe site-ul companiei, prin aplicaţia de pe mobil sau prin centrul telefonic, un bagaj de cală costă mai puţin. 


Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air

Urmărește Business Magazin

/analize/transporturi/cat-costa-un-bagaj-de-cala-la-wizz-air-12970284
12970284
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.