CRIZA DIN UCRAINA: Liderul rebelilor ucraineni Aleksandr Borodai ADMITE că are legături cu serviciile secrete ruse

Postat la 24 iulie 2014 47 afişări

Aleksandr Borodai, "premierul" republicii autoproclamate Doneţk, a declarat că este în contact regulat cu membrii serviciilor ruse de securitate şi că forţele sale primesc sprijin de la poporul rus, nu de la stat, relatează BBC News Online.

CRIZA DIN UCRAINA: Liderul rebelilor ucraineni Aleksandr Borodai ADMITE că are legături cu serviciile secrete ruse

 "Voluntarii ni se alătură", a declarat Borodai pentru BBC, descriindu-se unul dintre ei, "un locuitor al oraşului Moscova". "Numai că s-a întâmplat ca, în loc să stau în tranşee cu o puşcă sau o mitralieră în mână, să deţin postul de premier. Asta-i soarta", a adăugat el. Borodai a negat că ar fi membru al vreunei agenţii de spionaj ruse, dar a recunoscut că are contacte cu alţi membri ai serviciilor secrete din Rusia, aşa cum trebuie să aibă "oricine are de-a face cu elita societăţii".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/criza-din-ucraina-liderul-rebelilor-ucraineni-aleksandr-borodai-admite-ca-are-legaturi-cu-serviciile-secrete-ruse-12969377
12969377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.