Marius Cristescu, Bega: Nu vom muta afacerile grupului Bega in jurisdictia altui stat

Postat la 29 septembrie 2009 121 afişări

„Noi restructuram afacerile de mai bine de 15 ani, deci criza ne-a gasit pregatiti. Nu ne-am gasit in situatii in care sa avem nevoie urgenta de un consultant extern”, spune Marius Cristescu, presedinte executiv al Bega Grup, una dintre cele mai mari afaceri din industria locala, ce reuneste aproape 30 de societati sub acelasi actionariat.

Cristescu lucreaza de regula cu firmele din Big Four si declara ca a apelat la consultanta punctual, ori de cat ori a fost nevoie. "Avem rabdare si nu vom muta afacerile grupului Bega in jurisdictia altui stat. Sunt sigur ca in doi sau trei ani vom avea reglementari pentru conceptul de holding si in Romania", afirma Cristescu.

Cititi si Cum te invata consultantii sa platesti impozite mai mici

Josef Goschy, Unita: Am simtit pentru prima oara nevoia sa vorbesc cu un specialist

Iulian Dascalu, Iulius Group: Consider ca in business este foarte important sa externalizezi rational

Marcel Barbut, AdePlast: Voi continua sa externalizez serviciile de consultanta fiscala

Adrian Mihai, Fan Courier: Nu am apelat la servicii de consultanta

Radu Georgescu, Gecad: Specialistii pot face o diferenta de la cer la pamant

Vasile Armean, Betty Ice: Nu cred in consultanta

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/marius-cristescu-bega-nu-vom-muta-afacerile-grupului-bega-in-jurisdictia-altui-stat-4944525
4944525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.